annonce
annonce

Audio Pro lancerer multirumshøjttaler

Audio Pro A10 har stemmestyring og kan kobles sammen med flere højttalere.

Den kompakte højttaler kan stemmestyres med Amazon Alexa og kan bruges sammen med flere højttalere i et trådløst netværk. Så kan man sætte højttalere i flere rum og spille musik i dem alle sammen samtidig, hvis man vil.

Audio Pro A10 kan f.eks. bruges med Audio Pros C3, C5A og ikke mindst Drumfire, som vi testede for nylig.

Inden i A10 sidder der en lille subwoofer, som tager sig af bassen under 300 Hz, mens en BMR-enhed (flad fuldtone-enhed) tager sig af resten.

(Foto: Audio Pro)

Højttaleren kan placeres overalt og betjenes med knapper på toppen eller med Audio Pros app. Den kan også hænges på væggen med vægbeslag og har Bluetooth og analog lydindgang (AUX), og fås i lyst eller mørkegråt stof.

A10 kommer til at koste ca. 1.500 kroner og er tilgængelig ved månedsskiftet oktober/november.

(Foto: Audio Pro)

 

Den kompakte højttaler kan stemmestyres med Amazon Alexa og kan bruges sammen med flere højttalere i et trådløst netværk. Så kan man sætte højttalere i flere rum og spille musik i dem alle sammen samtidig, hvis man vil. Audio Pro A10 kan f.eks. bruges med Audio Pros C3, C5A og ikke mindst Drumfire, som vi testede for nylig. Inden i A10 sidder der en lille subwoofer, som tager sig af bassen under 300 Hz, mens en BMR-enhed (flad fuldtone-enhed) tager sig af resten. [caption id="attachment_83828" align="alignnone" width="678"] (Foto: Audio Pro)[/caption] Højttaleren kan placeres overalt og betjenes med knapper på toppen eller med Audio Pros app. Den kan også hænges på væggen med vægbeslag og har Bluetooth og analog lydindgang (AUX), og fås i lyst eller mørkegråt stof. A10 kommer til at koste ca. 1.500 kroner og er tilgængelig ved månedsskiftet oktober/november. [caption id="attachment_83829" align="alignnone" width="678"] (Foto: Audio Pro)[/caption]  
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-