Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Galaxy S6 edge får en storebror

Samsung har netop lanceret Galaxy S6 edge+, en phablet-udgave af firmaets dyreste topmobil.

Skrevet af / 13/08/2015 - 18:36
Galaxy S6 edge får en storebror

Vi roste Samsung til skyerne for den lækre Galaxy S6 edge, da vi testede den før sommerferien. Med begge S6-modeller var Samsung startet helt forfra med designet. Væk var al plastic, og i stedet fik vi moderne smartphones med ramme af aluminium og glas både for og bag.

Og S6 edge bød tilmed på en opsigtsvækkende skærm, der er bøjet i begge sider og tilbyder et par ekstra-funktioner som at se nyheder eller sine foretrukne kontakter.

Det er denne model, som nu kommer i phablet-størrelse med 5,7” skærm, ny processor og hele 4 gigabyte RAM.

“Hos Samsung tror vi på, at store smartphone-skærme vinder frem blandt forbrugerne. De større skærme kan give brugerne den ultimative, medrivende multimedieoplevelse, mens de er på farten,” siger Jimmy Voss, Sales Manager hos Samsung i Danmark i en pressemeddelelse.

Skærmbillede 2015-08-13 kl. 18.34.29

Udover den store skærm kommer S6 edge+ også med 4K-videooptagelse og ’Live Broadcast’, som gør det muligt for brugerne at live-streame Full HD-video direkte fra telefonen til andre personer, grupper eller offentligt gennem YouTube Live. Enhver Galaxy S6 edge+ ejer, der modtager et YouTube-link fra en anden Galaxy S6 edge+ ejer, kan let følge med i live-streamet video fra sin smartphone, tablet, PC eller Smart TV med YouTube-forbindelse.

Præcis som den mindre Galaxy S6 edge understøtter S6 edge+ trådløs opladning.

Den nye Galaxy S6 edge+ vil være tilgængelig i butikkerne fra den 4. september til vejledende udsalgspriser på hhv. 6.999 kr. (32GB) og 7.999 kr. (64GB) og i farverne Gold Platinum og Black Sapphire.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

0
Lyd & Billede
Scroll to Top