Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHED

OnePlus 7 Pro får 5G og lynhurtig skærm

Ny flagskibsmodel lanceres 14. maj. Og hvis du er hurtig kan du deltage i lanceringen i London.

Skrevet af / 24/04/2019 - 15:59
OnePlus 7 Pro får 5G og lynhurtig skærm

Den 14. maj kl. 17 dansk tid løfter OnePlus sløret for hele to nye smartphones. Serien består af OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, og lanceringen finder sted ved tre forskellige arrangementer i henholdsvis Bangalore, London og New York.

“OnePlus har altid fokuseret på at bygge telefoner i tæt dialog med sit store community af brugere og fans. Derfor er det naturligt, at OnePlus’ mange fans verden over får muligheden for at deltage i lanceringen. Deltagere ved de tre events vil være blandt de første nogensinde til at se de nyeste OnePlus-enheder,” skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Men man skal vist være hurtig for at sikre sig en plads – sidste år blev et tilsvarende arrangement i London udsolgt på blot ti timer.

Billetter til London-eventet kan allerede nu købes på oneplus.com. Nedsatte Early Bird billetter kan købes indtil d. 25. april for 135 kroner.

Hvis man ikke har mulighed for at deltage i selve lanceringen, men alligevel gerne vil følge med i præsentationen af de nye mobiler, kan det også ske via OnePlus’ webside samt på YouTube, Twitter eller Facebook.

5G og lynhurtig skærm

OnePlus har endnu ikke afsløret nogen detaljer om de kommende mobiler, men i et interview med The Verge afslører OnePlus-direktør Pete Lau, at OnePlus har brugt tre gange så mange penge end normalt på skærmen i den kommende flagskibsmodel, OnePlus 7 Pro. Ifølge Lau kommer skærmen til at “redefinere hurtig og glat”, og han fortæller, at da han så den første gang, blev han “chokeret” over skærmen, som han beskriver som “super-smooth and very crisp”.

Og selvom topchefen ikke bekræfter det direkte, så nævner The Verge rygter om, at skærmen skulle komme med en opdateringshastighed på 90Hz. Det svarer til 90 fps, hvilket i praksis ville betyde væsentligt glattere animationer og i det hele taget en mere flydende oplevelse.

At begge kommende Oneplus-mobiler kommer med 5G skulle også være helt sikkert, vurderer The Verge. Dog er det ikke noget Pete Lau lægger voldsomt stor vægt på, skriver mediet. Primært fordi 5G-netværkene endnu ikke har opnået en tilstrækkelig stor udbredelse.

Pete Lau har i øvrigt tidligere udtalt, at 5G vil få en meget større betydning på en række andre områder end i forhold til smartphones, så vurderingen virker troværdig.

Følg med den 14. maj

Her på lydogbillede.dk følger vi naturligvis også arrangementet d. 14. maj, og du vil kunne læse alt om både OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro her på siden, når lanceringen er overstået.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top