annonce

“Sikker” Galaxy Note 7 brød i brand i fly

Mobil

Også såkaldt sikre telefoner kan overophede.

Foto: BBC
annonce

Hvad der skulle have været årets hotteste phablet, er i stedet blevet en PR-mæssigt gloende varm kartoffel for Samsung. Galaxy Note 7 skulle have været lanceret i forbindelse med IFA-messen i september, men efter flere tilfælde af mobiler, der overophedede og gik i brand mellem hænderne på deres ejere, måtte Samsung i hast trække Galaxy Note 7 tilbage.

Kunderne fik besked om at indlevere deres mobiler til ombytning i butikken – uden at tænde for dem eller prøve på at oplade dem.

Læs også: Er din Samsung Galaxy Note 7 sikker?

Men det slutter åbenbart ikke der. En af de “sikre” Galaxy Note 7-mobiler, der er frikendt for fejlen, brød onsdag i brand om bord på et fly i Louisville, Kentucky i USA. Og det var vel at mærke, imens telefonen var slukket.

Ejeren smed den brandvarme telefon fra sig på gulvet, hvor der kom en tyk. grøn røg fra den. Flyet stod heldigvis stadig på startbanen, da overophedningen skete, og passagererne blev evakueret via flyets hovedudgang.

Samsung har ikke på nuværende tidspunkt nogen kommentarer til hændelsen, da man ikke endnu har haft adgang til telefonen og dermed har kunnet bekræfte, at der er tale om en Galaxy Note 7. Men selskabet samarbejder med flyselskabet om at få fat på den brændte telefon.

Kilde: BBC, The Verge

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Loewe genopstår

6 billige trådløse bordhøjttalere

Boykot: Huawei skaber alternativ til Google Maps

Creative vender tilbage til rødderne - med et lydkort til konsoller

Så let er det at lave dronevideoer

Dette Leica-kamera mangler noget

Ny læk: Nu ved vi stort set alt om Samsung Galaxy S20

S20 og S20+ ligner hinanden, mens S20 Ultra får en gigantisk skærm og Samsungs bedste kamera til dato.

Sådan bliver OnePlus' nye 120 Hz Fluid Display

Superlet Hasselblad-objektiv

Fjernbetjening til Sony-kameraer

Nu lukker butikkerne

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Speedy Gonzales

Alt-i-en-afspiller fra Mark Levinson

Mark Levinsons kommende afspiller opfylder tre krav.