Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Prøv Facebook Home allerede nu

MoDaCo har lækket en betaversion af Facebook Home.

Skrevet af / 08/04/2013 - 14:26
Prøv Facebook Home allerede nu

Hvis du ikke kan vente på at prøve Facebook Home, som Mark Zuckerberg lancerede i slutningen af sidste uge, så kan du downloade en betaversion allerede nu. Det skriver MoDaCo.com, hvorfra du også kan hente softwaren.

Facebook Home er lavet til Android, men det er ikke alle Android-telefoner, som understøtter Facebooks nye brugergrænseflade. Ifølge Facebook selv bliver det i første omgang kun telefonerne HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note II, som understøtter Facebook Home, men skribenten fra MoDaCo har selv afprøvet betaversionen, og han skriver, at din Android smartphone blot må have en maksimal skærmopløsning på 1280 x 768 pixels, så bør Facebook Home kunne fungere på din telefon.

Skærmbillede 2013-04-08 kl. 16.09.33

Betaversionen af Facebook Home er dog spækket med fejl. For eksempel virker de såkaldte ”chat heads” ikke. Du skal komplet afinstallere din eksisterende Facebook-app, hvis du har denne liggende på din telefon. Og du skal også huske at tillade installering af apps fra ukendte kilder i dine indstillinger. Ellers virker Facebook Home ikke.

Til gengæld behøver din telefon ikke at være rootet.

Skærmbillede 2013-04-08 kl. 16.09.45

Hent betaversionen og læs alle yderligere detaljer her.

Hvis du ikke har mod på at installere betaversioner på din Android smartphone, så kommer den færdige udgave af Facebook Home i Google Play-butikken den 12. april.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top