Med det solide integrerede metalhåndtag siger Harman Kardon Go + Play klart “tag mig med”. Men med sine runde, bløde former og diskrete ydre er den samtidig velfriseret nok til at kunne falde sømløst ind i boligindretningen derhjemme.
Tager man enheden med sig, har Go + Play otte timers spilletid i det indbyggede genopladelige batteri. Hvis du skal have adgang til de fulde 100 watt effekt, er det dog nødvendigt at sætte lysnetstikket i kontakten. Det er en praktisk måde at få det bedste ud af begge anvendelser på.
Det er som sagt de bløde og runde former, der præger Go + Play. Kabinettet er afrundet, og håndtaget fortsætter den halvcirkel, som siderne starter. Front og bagside er dækket af sort stof, og toppen er belagt med et gummilignende sort materiale. Der er knapper til Bluetooth, afbryder, volumen og afspilning ovenpå.
Bag frontstoffet finder man to 9 cm bas-enheder og to 20 mm diskant-enheder. Der er tilslutninger til oplader og AUX, og en USB-port til opladning af telefon eller tablet.
Lyden af Go + Play
GO + Play er ikke stor, og der er fysiske grænser for, hvor meget bas man med rimelighed kan tvinge ud af en håndholdt ghettoblaster med to 3,5 tommers bas-enheder. Men den slags petitesser lader Harmans ingeniører åbenbart hånt om. For Go + Play spiller bas til den store guldmedalje. Selv basfesten “Limit to Your Love” med James Blake slipper den nogenlunde helskindet fra. Dog ikke med helt så meget smæld i den dybeste bund som Beolit 17.
Den optimistiske indstilling til livet fortsætter op i mellemtone- og diskantområdet. Go + Play lyder stort og solidt, og man skal skrue temmelig højt op, før det begynder at lyde dårligt. Den har ikke helt så meget råstyrke som gadedrengen Boom Blaster, men rigeligt til almindelig brug.
Go + Play spiller i stereo, men stereoeffekten er begrænset. Det er en svaghed, som højttaleren deler med de øvrige i testen, og Harman Kardon har ikke prøvet at reparere på det med en “Wide”-funktion.
Konklusion
Harman Kardon Go + Play indeholder hverken cd-afspiller eller radio. Den er og bliver en simpel Bluetooth-ghettoblaster til brug sammen med mobilen. Det gør den til gengæld ganske udmærket.
Den er ikke lige så rå som Boom Blaster og Monster Blaster, og heller ikke så veltilpasset som Klipsch The One og Beolit 17. Men som en alsidig mellemvare, der både kan bruges til hjemmeunderholdning og klare en skovtur i ikke alt for fugtigt vejr, passer den rigtig udmærket.
Også i denne test:
Monster Superstar Blaster
Hightech-gadekanon
Monsters ghettoblaster er kynisk brutal at se på, men lyder venligere end ventet.
B&O Play Beolit 17
Genfornyet klassiker
B&O Play har allerede fundet opskriften, så ingredienserne er stort set uforandrede siden forrige servering.
JVC Boom Blaster RV-NB100B
Ghettoens konge
Ingen over og ingen ved siden af Boom Blaster, når der skal brændes asfalt af!
Philips PX840T
Konfirmand-blasteren
Hvis budgettet er lille, får man overraskende mange funktioner for pengene hos Philips.
Marshall Kilburn
Ren, rå rocknostalgi
Hank op i din Marshall-stack og tag den fede lyd med ud.
Klipsch The One
Trådløs hyggespreder
Klipsch anslår de nostalgiske strenge med deres indendørs batterihøjttaler.
Læs videre med LB+
LB+ Total måned
Fuld adgang til alt indhold i 1 måned
LB+ Total år
Fuld adgang til alt indhold i 1 år
LB+ Total 12 måneder
Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder
- Adgang til mere end 7.500 produkttests!
- Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
- Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
- L&B TechCast – en podcast fra L&B
- Deaktivering af annoncer