Bose QuietComfort Earbuds II har nogle nye funktioner i forhold til forgængeren, ud over at de er reduceret i størrelse med over 30 procent. Det er mærkbart, da de nye er betydeligt mere behagelige. Mikrofonen giver også bedre lyd ved opkald end forgængerens stilrene design.
Du kan gemme op til fire forskellige tilstande for støjreduktion og omgivelseslyd. App’en er dog lidt buggy og skifter pludselig mellem at dæmpe eller vende det hele om og sende omgivende lyd direkte til dit øre.
EQ-funktionen i app’en kan indstilles til fem frekvenser, men den kunne bestemt være mere intuitiv. Vi er også tilbage til fejlen, hvor den pludselig begynder at skifte mellem forskellige forudindstillinger fra tid til anden. Forhåbentlig er det et problem med vores udgave. Det skal siges, at jeg har haft hørepropperne til test før, men det lykkedes mig at miste dem, før jeg kunne teste dem færdigt. Jeg lagde ikke mærke til nogen af disse fejl.
Det eksemplar, jeg hentede i en butik ved denne lejlighed, er ikke helt stabilt. Det er muligt, at den seneste opdatering har forårsaget problemerne.
Jeg kunne heller ikke finde den såkaldte CustomTune-funktion i app’en, hvor hørepropperne kalibrerer sig selv til hvert øres unikke form.
Lyden fra Bose QuietComfort Earbuds II
Heldigvis er der langt bedre ting at tale om end den buggy app. For lyden i QuietComfort Earbuds II er meget bedre end sine forgængeres. For det første kan hørepropperne spille meget højt. Måske højest af alle i denne test. Her er lydniveauet virkelig ikke savnet. Det vil sige, at de dæmpes noget efter et stykke tid, måske for at beskytte hørelsen ved hjælp af det gennemsnitlige lydniveau i stedet for den absolutte grænse på 85 dB, som flere andre går efter?
Boses største styrke er den dynamiske mellemtone. Stemmer og instrumenter lyder virkelig kraftfulde i mellemtonen. Der er også en god portion energi i bassen, og man får hurtigt gode rytmer fra rap og electropop, selvom energien ligger lidt længere oppe i basregistret, end jeg er vant til. Af samme grund lyder en kontrabas lidt opsvulmet i mellemregisteret. Der mangler også lidt luft i toppen, som jeg ikke helt kan kompensere for med EQ’en.
Det er ikke svært at finde konkurrenter med en mere naturlig lyd på akustiske instrumenter. Men Bose-sættet er stadig nemt at holde af. Og igen betydeligt bedre end forgængerne.
Konklusion
Bose QuietComfort Earbuds II er et stort skridt op i forhold til tidligere modeller. Ikke kun fordi formfaktoren er langt mere kompakt og behagelig, men også fordi lyden er langt mere ørevenlig. Hvor forgængerne lød skarpe og ubehagelige, er de nye meget mere musikalske. Og sikke en kraftfuld lyd!
Der findes hørepropper med en mere naturlig gengivelse af akustiske instrumenter. Brugervenligheden af selve stikkene er god, men vores eksemplar var lidt ustabilt, da vi brugte det med app’en. Forhåbentlig bliver det bedre i en kommende opdatering.
Også i denne test:
OnePlus Buds Pro 2
Mest værdi for pengene
Til denne pris er det usandsynligt, at du får bedre lyd end fra OnePlus Buds Pro 2.
Samsung Galaxy Buds2 Pro
Bedst til Samsungs mobiler
Samsungs bedste hørepropper er okay, men Pro-modellen er ikke den dobbelte pris værd.
Beyerdynamic Free Byrd
God lydkvalitet
Beyerdynamic laver fantastiske hovedtelefoner, så det burde ikke komme som nogen overraskelse, at de også kan lave fantastiske trådløse hørepropper.
Sony WF-1000XM5
Bedst til støjreduktion
Sony WF-1000XM5 viderefører arven fra den populære M4-model og leverer endnu bedre støjreduktion og lydkvalitet.
Technics EAH-AZ80
Den bedste lyd
Technics lover klarere opkald og bedre støjreduktion end nogensinde før med flagskibs-hørepropperne EAH-AZ80.
Audio-Technica ATH-TWX9
Pletskud fra Audio-Technica
Audio-Technica er dygtige, men har hidtil ikke kunnet overbevise os med deres trådløse hørepropper. Det ændrer sig med ATH-TWX9.
Bowers & Wilkins Pi7 S2
Stadig rigtig gode
Bowers & Wilkins Pi7 S2 er mere af det samme, men det er også en god ting.
Bang & Olufsen Beoplay EX
Det bedste fra Bang & Olufsen
Beoplay EX er blandt de dyreste trådløse hørepropper. Når de er bedst, er de også rigtig gode.
Læs videre med LB+
Årets bedste tilbud
Fuld adgang til alt indhold i 4 uger for 4 kr
LB+ Total måned
Fuld adgang til alt indhold i 1 måned
LB+ Total 12 måneder
Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home i 12 måneder
- Adgang til mere end 7.500 produkttests!
- Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
- Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
- L&B TechCast – en podcast fra L&B
- Deaktivering af annoncer