TESTS Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
BLACK WEEK - 70% RABAT PÅ LB+

Gruppetest: 5 Airfryers med dobbelte kurve

Dobbelt så godt med en dobbelt airfryer

Airfryers med to kurve kan tilberede hele middagen på én gang, selv om der kræves forskellige temperaturer.

Af / 30/11/2024 - 13:28
5 Airfryers med dobbelte kurve

Langt det mest populære køkkenapparat i de senere år er airfryeren. Denne lille varmluftsovn varmer hurtigt op, tilbereder maden hurtigere på trods af lavere temperatur og er mere energieffektiv end en almindelig ovn. Ulempen er dog, at det er en lille ovn, så der er ikke plads til særlig store retter.

Du kan dog købe en kæmpe-airfryer, som kan klemme hele bageforme, flæskestegen eller en hel frossen pizza ind. Men så begynder du for alvor at nærme dig en almindelig ovn. Hvis du bare skal lave noget småt, føles det unødvendigt at varme det hele op.

Læs også Smid en hel pizza i airfryeren En ekstra bred airfryer viste sig at være lige det, der skulle til for at gøre ovnen overflødig.

Heldigvis findes der en mellemvej, nemlig airfryere med to kurve. Nogle har to kurve af samme størrelse, så du kan tilberede to fødevarer ved forskellige temperaturer og varmegrader. Andre er efter vores mening lidt mere smarte, da de har kurve i forskellige størrelser. Så kan man lægge hovedretten i den ene og tilbehøret i den anden, igen med forskellig tid og varme. Men vi syntes faktisk, at en fuldt fleksibel airfryer var den mest smarte. Den har en skillevæg, som kan fjernes, så de to kurve bliver til en stor airfryer, når der er brug for det. Det bedste fra begge verdener!

dual basket split basket
<
>
Praktisk at kunne køre hovedret og tilbehør på samme tid ved forskellige temperaturer og tidspunkter. (Foto: OBH Nordica)

Multitasking-madlavning

At bruge to kurve er faktisk ikke meget mere kompliceret end at bruge en almindelig airfryer. Den store forskel er, at før du vælger tid og temperatur, skal du sige, hvilken kurv du mener. Nogle gange vil man have præcis den samme tilberedning af begge, og så kan man heldigvis bare trykke på kopiknappen, så man ikke behøver at indstille det to gange.

Den smarteste funktion er dog synkroniseringsfunktionen, som alle vores testede airfryere med dobbeltkurv har. Den løser problemet med fødevarer, der har forskellige tilberedningstider. I stedet for at indstille en alarm eller timer for, hvornår den kortere tilberedning skal starte, trykker du bare på Sync. Så venter den ene kurv på den anden, før den starter, og begge er klar på samme tid. Måske ikke noget at hidse sig op over, men helt sikkert en af de funktioner, man sætter pris på i hverdagen. Nogen har tænkt!

Annonce
Læs også 6 airfryers der gør madlavning til en leg Alt, hvad du laver i en ovn, kan du lave i en airfryer - bare hurtigere og bedre.

Sådan vælger du den rigtige airfryer

I vores sidste test af standard airfryers gav vi nogle generelle råd. Som at de skal være nemme at bruge, at de er effektive, og at de holder temperaturen. Det er svært at finde ud af i butikken, men det kan du finde ud af i vores test. Når det gælder dobbelte airfryers, er det vigtigste at købe den rigtige type og størrelse. Det er det, vi gennemgik i begyndelsen. Om det skal være to kurve af samme størrelse, to forskellige størrelser eller en fleksibel model med en skillevæg.

food1 food2 food3
<
>
Uanset om du laver meget eller lidt mad, kan de airfryers, vi har testet, klare opgaven. (Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Sådan testede vi

Vi satte hver airfryer op og brugte den simpelthen til hverdagsmadlavning i en uge. Det giver en god fornemmelse af håndteringen og støjniveauet. Derudover tilberedte vi et par standardretter for at sammenligne. Såsom bacon, en ret med æg, paneret fisk, spareribs og selvfølgelig frosne pommes frites. Vi tjekkede også, hvor hurtigt de nåede 180 grader, og hvordan de derefter holdt temperaturen. For at kontrollere varmen brugte vi Weber Connect Smart Grilling Hub, som har to sonder og kan vise temperaturændringen i en graf.

Cosori Dual Blaze TwinFry

Praktisk håndtering og pålidelig madlavning

Cosori gør det meste rigtigt med denne store og fleksible airfryer.

Ekstra høj temperatur til grillning og ekstra lav til tørring. Hurtig opvarmning. Fuld kontrol med smartphone-app. Hurtigknapper kan programmeres. Grilltang medfølger.
Håndtaget gør den unødigt bred. Touchpanelet er vinklet opad, hvilket gør det svært for børn at bruge det.
Læs hele testen

Ninja Foodi FlexDrawer Airfryer AF500EU

Pålidelig airfryer med gode gammeldags knapper

Ninjas airfryer vover at afvige fra normen og er derfor mere brugervenlig og praktisk.

Solidt bygget. Rigtig fysisk betjening, der ikke rykker sig som touch-knapper. Kan tørre på laveste temperatur. Kan håndtere høj temperatur for god stegeskorpe.
Meget bred på grund af det store håndtag. Engelske opskrifter og tabeller.
Læs hele testen

OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill XL

Flere kurve og flere problemer

Dual Easy Fry & Grill kunne have været genial, men mærkelige valg gør den frustrerende.

Letforståeligt touchpanel. Tørreprogram på lav varme. 15 års reservedele.
Det forudindstillede program kræver omrystning. Kun den store kurv har en grillrist. For lav varme til grillning.
Læs hele testen

Philips 3000 Series Dualbasket NA352/04

Philips tæt på medaljeplads

Alt i alt en fremragende airfryer, men designet gør, at den ikke passer til alle.

Hurtigste opvarmning. Fremragende luftcirkulation i stor kurv for effektiv tilberedning. Smart styring på kontrolpanelet. Tilbehør kan købes.
Brugsanvisning kun online. Kontrolpanelet sidder på toppen.
Læs hele testen

Wilfa Dual Zone AF-2X50DUAL

Stor kapacitet men upålidelig temperatur

En standard airfryer, hvis mange små problemer tilsammen trækker indtrykket ned.

Stor kapacitet til store middage. Tørreprogram til frugt og svampe.
Langsom opvarmning. Forskellig temperatur i de to kurve. Forvarmning kan ikke slås fra. Opvask i hånden anbefales. Uklare instruktioner og ingen tilberedningstips.
Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dobbelt så smart er ikke dobbelt så godt

Det her kan ingen andre sengelamper

4 espressomaskiner: Hænger pris og kvalitet sammen?

Fleksibel og ideen er god

Overvågning med øje på økonomien

Plads til det hele

Robotstøvsugere med kunstig dumhed

Nu rykker AI også ind i vaskerummet

Passer godt ind i et Yale-smart home

Dine terrassedøre fortjener denne lås

Smidig suger går helt til kanten

Juletræskæde til hele året