annonce

Gruppetest:
Philips “The One” 65PUS7354/12

Hele pakken fra Philips

På denne model har Philips helgarderet sig og krydset alt på udstyrslisten af. Resultatet har de givet det selvsikre navn “The One” – det TV, man bare skal have!

Philips “The One” 65PUS7354/12
annonce

7-serien tager over for en af sidste års bestsellere fra Philips, men i år har hollænderne hævet udstyrsniveauet flere trin: “The One” har 4K-opløsning, HDR, det nyeste Android Pie-operativsystem og masser af apps. Det understøtter stort set alle videoformater og Atmos 3D-lyd – og selvfølgelig tresidet Ambilight-omgivelseslys. Billedmotoren er Philips’ potente videoprocessor P5, som vi kender fra OLED-modellerne, fuld af avanceret billedprocessering.

I en forsamling af temmelig mørke og anonyme skærme virker Philips som et frisk pust designmæssigt. Det skiller sig ud med sølvgrå finish og en fod i blankt krom, der får TV’et til at se rimelig eksklusivt ud. Byggekvaliteten er klart over gennemsnittet for prisklassen.

Brugervenlighed og funktioner

Philips “The One” kommer med den nyeste version af Android-operativsystemet, 9.0 Pie, som byder på en række små forbedringer. Vores hovedindtryk er, at Android langt om længe er blevet rigtig TV-venligt og kan konkurrere med LG’s og Samsungs dedikerede platforme.

Philips har også opgraderet deres fjernbetjening. Den har fået genveje til Netflix og Rakuten såvel som indbygget mikrofon til stemmestyring via Google Assistant.

“The One” kan prale af den bedste formatunderstøttelse i testen. Fuld kompatibilitet med både HDR10+ og Dolby Vision gør, at TV’et kan give optimale resultater med streaming-tjenester, der understøtter dette (fortrinsvis Amazon Prime Video og Netflix), såvel som udvalgte 4K Blu-ray-titler.

Foden er formet som et “T” og er tung og solid. Det er også her, man finder det eneste Philips-logo på apparatet. Hvis du vægmonterer TV’et, vil der ikke være et synligt logo. Foto: Philips

Billedkvalitet

Philips er også lykkedes rigtig godt på billedfronten. Det første, vi bemærker, er den imponerende skarphed, der virkelig får detaljerne frem i såvel HD- som 4K-materiale. Philips-skærmen har desuden mærkbart bedre kontrast og detaljer end udfordrerne fra LG og Sony samt endnu stærkere og mere nuancerede farver.

annonce

Philips plejer traditionelt at smøre lidt for tykt på med farvegengivelsen, men her har de holdt sig i skindet. Stort farvespektrum og bred betragtningsvinkel gør, at TV’et bevarer en god ensartethed både forfra og fra siden. Philips’ TV har også imponerende glatte og sømløse bevægelser.

annonce

Ligesom LG og Sony har “The One” et såkaldt IPS-baseret LCD-panel med disses styrker og svagheder. Sortniveau og dybdefølelse i billedet er ikke på niveau med de bedste LCD- og OLED-skærme, når man ser TV i et mørklagt rum. Derimod er billedkvaliteten glimrende, når man ser TV i et oplyst lokale.

Meget TV-underholdning foregår i dag på streaming-platforme som Netflix og Amazon, og her drager Philips fordel af de avancerede, dynamiske HDR-formater. A Chef’s Table i Dolby Vision-kvalitet ser virkelig lækkert ud – fuld af nuancer og detaljer, der ikke kommer lige så godt frem hos konkurrenterne.

Et TV kan aldrig give et bedre billede, end det får ind, og ved at kunne trække maksimal kvalitet ud af kildematerialet får man meget “gratis” billedkvalitet, der er svær at genskabe efterfølgende.

Lydkvalitet

Philips ligger klart over gennemsnittet, hvad lyden angår. Lydgengivelsen er klar, tydelig og med et lidt mere fyldigt frekvensregister end mange af konkurrenterne. “The One” understøtter også Dolby Atmos 3D-lyd. De indbyggede højttalere er ganske vist almindelig stereo, så man skal ikke forvente ægte højdeperspektiv, snarere en slags virtuel surround-effekt.

annonce

Samtidig er det relevant, at TV’et kan sende Atmos-signaler til en kompatibel soundbar via HDMI-udgangen (HDMI ARC).

Konklusion

Philips har taget konsekvensen af den hårde konkurrence og har givet deres populære 7000-serie en seriøs opgradering. Det såkaldte “The One” er et veludstyret TV, der tilbyder god lyd- og billedkvalitet samt topmoderne funktioner til en meget gunstig pris. Helt klart et af de allerbedste køb i prisklassen!

Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
 • Størrelse/type: 65” 4K LED-LCD
 • Opløsning: 3840 x 2160 (4K Ultra HD)
 • Operativsystem: Android 9.0 Pie
 • Indgange: 4 x HDMI, 2 x USB
 • Udgange: Optisk digital lyd ud
 • HDR: Dolby Vision, HDR10+
 • Andet: 3-sidet Ambilight
 • Web: philips.com
Pris: 8999 kr
Plus “The One” er et veludstyret TV med Android, Ambilight-lys og bred understøttelse af videoformater. Lyd og billede er også klart over gennemsnittet.
Minus Kontrast og sortniveau er ikke helt på niveau med de bedste.
Philips “The One” 65PUS7354/12 produktside
  Også i denne test:
  LG 65UM7510
  I skyggen af OLED?
  Denne storskærm fra LG har god brugervenlighed og et lækkert design, men billedkvaliteten hæmmes af svag kontrast.
  Samsung UE65RU7475
  Den bedste totaloplevelse
  Samsungs 7475-serie byder på lækkert design, god bruger- venlighed og ikke mindst testens bedste billedkvalitet.
  TCL 65EP685
  Pris-killer fra TCL
  TCL tilbyder et fuldspækket LCD-TV til en meget favorabel pris.
  Sony KD-65XG8096
  Godt til det meste
  Sony XG8096 er et godt allround-TV med en række vigtige funktioner som Android og HDR-video til en fornuftig pris.
  Har du noget at tilføje?
  Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

  Leave a Reply

    Subscribe  
  Notify of
  annonce

  Læs også

  Ny high-end-reference

  Dynaudio har gjort det igen med Confidence 50, der sætter en ny standard for højttalere i high-end-klassen.

  Videoanmeldelse: Et endnu bedre GoPro

  Mens selve billedkvaliteten allerede var toptunet på ­forgængeren, har Hero8 Black nogle vigtige opgraderinger oppe i ærmet.

  Microsofts nye 15 tommer bærbare har fået en tur med cykelpumpen

  Microsoft Surface Laptop 3 er kommet i en ny 15 tommers udgave med AMD-processor. En spændende nyhed, som desværre ikke helt lever op til sit potentiale.

  Et meget bedre spejlreflekskamera

  Spejlrefleksen lever i bedste velgående med Canons nyeste systemkamera til begyndere og entusiaster.

  Huaweis AirPods-kopi er lige så gode (og dårlige)

  Huawei Freebuds 3 tager kampen op mod Apples AirPods. De lyder godt, men har et par alvorlige skavanker.

  Konsollen er også en mobil

  Anden generation af Asus’ gamer-mobil er topklasse – og forbeholdt de få.

  Smart budgetvalg

  Moto G er blevet billigere og giver samtidig mere for pengene end nogensinde.

  Klassisk professionelt kamera

  Lad dig ikke narre af det klassiske retro-­design – Fujifilm X-Pro3 er et topsejt kamera.

  10 på hovedet

  Det behøver ikke at koste en herregård at få ørerne fyldt med kamptummel og eksplosioner. Vi har testet ti gaming-headsets, der er til at betale.

  Overraskende neutralt fra Beats

  Hvem ville have troet, at producenten, der elsker fed bas, kunne lave noget så neutralt?