annonce
annonce
annonce
Tilbud: Fuld digital adgang til Lyd & Billede i 4 uger for 0 ,- Prøv Lyd & Billede
Gruppetest:

Philips “The One” 65PUS7354/12

Philips “The One” 65PUS7354/12
annonce

Hele pakken fra Philips

På denne model har Philips helgarderet sig og krydset alt på udstyrslisten af. Resultatet har de givet det selvsikre navn “The One” – det TV, man bare skal have!

Plus lbadvantages
“The One” er et veludstyret TV med Android, Ambilight-lys og bred understøttelse af videoformater. Lyd og billede er også klart over gennemsnittet.
Minus lbdisadvantages
Kontrast og sortniveau er ikke helt på niveau med de bedste.

7-serien tager over for en af sidste års bestsellere fra Philips, men i år har hollænderne hævet udstyrsniveauet flere trin: “The One” har 4K-opløsning, HDR, det nyeste Android Pie-operativsystem og masser af apps. Det understøtter stort set alle videoformater og Atmos 3D-lyd – og selvfølgelig tresidet Ambilight-omgivelseslys. Billedmotoren er Philips’ potente videoprocessor P5, som vi kender fra OLED-modellerne, fuld af avanceret billedprocessering.

I en forsamling af temmelig mørke og anonyme skærme virker Philips som et frisk pust designmæssigt. Det skiller sig ud med sølvgrå finish og en fod i blankt krom, der får TV’et til at se rimelig eksklusivt ud. Byggekvaliteten er klart over gennemsnittet for prisklassen.

Brugervenlighed og funktioner

Philips “The One” kommer med den nyeste version af Android-operativsystemet, 9.0 Pie, som byder på en række små forbedringer. Vores hovedindtryk er, at Android langt om længe er blevet rigtig TV-venligt og kan konkurrere med LG’s og Samsungs dedikerede platforme.

Philips har også opgraderet deres fjernbetjening. Den har fået genveje til Netflix og Rakuten såvel som indbygget mikrofon til stemmestyring via Google Assistant.

“The One” kan prale af den bedste formatunderstøttelse i testen. Fuld kompatibilitet med både HDR10+ og Dolby Vision gør, at TV’et kan give optimale resultater med streaming-tjenester, der understøtter dette (fortrinsvis Amazon Prime Video og Netflix), såvel som udvalgte 4K Blu-ray-titler.

Foden er formet som et “T” og er tung og solid. Det er også her, man finder det eneste Philips-logo på apparatet. Hvis du vægmonterer TV’et, vil der ikke være et synligt logo. Foto: Philips

Billedkvalitet

Philips er også lykkedes rigtig godt på billedfronten. Det første, vi bemærker, er den imponerende skarphed, der virkelig får detaljerne frem i såvel HD- som 4K-materiale. Philips-skærmen har desuden mærkbart bedre kontrast og detaljer end udfordrerne fra LG og Sony samt endnu stærkere og mere nuancerede farver.

Philips plejer traditionelt at smøre lidt for tykt på med farvegengivelsen, men her har de holdt sig i skindet. Stort farvespektrum og bred betragtningsvinkel gør, at TV’et bevarer en god ensartethed både forfra og fra siden. Philips’ TV har også imponerende glatte og sømløse bevægelser.

Ligesom LG og Sony har “The One” et såkaldt IPS-baseret LCD-panel med disses styrker og svagheder. Sortniveau og dybdefølelse i billedet er ikke på niveau med de bedste LCD- og OLED-skærme, når man ser TV i et mørklagt rum. Derimod er billedkvaliteten glimrende, når man ser TV i et oplyst lokale.

Meget TV-underholdning foregår i dag på streaming-platforme som Netflix og Amazon, og her drager Philips fordel af de avancerede, dynamiske HDR-formater. A Chef’s Table i Dolby Vision-kvalitet ser virkelig lækkert ud – fuld af nuancer og detaljer, der ikke kommer lige så godt frem hos konkurrenterne.

Et TV kan aldrig give et bedre billede, end det får ind, og ved at kunne trække maksimal kvalitet ud af kildematerialet får man meget “gratis” billedkvalitet, der er svær at genskabe efterfølgende.

Lydkvalitet

Philips ligger klart over gennemsnittet, hvad lyden angår. Lydgengivelsen er klar, tydelig og med et lidt mere fyldigt frekvensregister end mange af konkurrenterne. “The One” understøtter også Dolby Atmos 3D-lyd. De indbyggede højttalere er ganske vist almindelig stereo, så man skal ikke forvente ægte højdeperspektiv, snarere en slags virtuel surround-effekt.

Samtidig er det relevant, at TV’et kan sende Atmos-signaler til en kompatibel soundbar via HDMI-udgangen (HDMI ARC).

Konklusion

Philips har taget konsekvensen af den hårde konkurrence og har givet deres populære 7000-serie en seriøs opgradering. Det såkaldte “The One” er et veludstyret TV, der tilbyder god lyd- og billedkvalitet samt topmoderne funktioner til en meget gunstig pris. Helt klart et af de allerbedste køb i prisklassen!

 • Størrelse/type: 65” 4K LED-LCD
 • Opløsning: 3840 x 2160 (4K Ultra HD)
 • Operativsystem: Android 9.0 Pie
 • Indgange: 4 x HDMI, 2 x USB
 • Udgange: Optisk digital lyd ud
 • HDR: Dolby Vision, HDR10+
 • Andet: 3-sidet Ambilight
 • Web: philips.com

Pris: 8999 kr
Philips “The One” 65PUS7354/12 produktside
Bedste pris på Philips “The One” 65PUS7354/12
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  TV 65-tommer
  Også i denne test:
  LG 65UM7510
  I skyggen af OLED?
  Når ordene “LG” og “TV” optræder i samme sætning, er det nærliggende at tænke OLED. Den eksotiske OLED-teknologi har givet os TV’er med suveræn kontrast og slank formfaktor til stadig mere attraktive priser. Derfor glemmer man let, at LG også tilbyder en lang række LCD-TV’er! Blandt disse finder vi UM7510, en enkel og overkommelig serie, der er tilgængelig i 55 og 65 tommer. LG-skærmen har et smagfuldt design og er afgjort blandt de flottere TV’er i testen rent udseendemæssigt. Det har en slank ramme med børstet stål-look på undersiden, hvilket løfter indtryk lidt. Bagsiden er buet og glat, men afslører…...
  Samsung UE65RU7475
  Den bedste totaloplevelse
  Samsung tilbyder et stor udvalg af TV-modeller i alle størrelser og prisklasser. Midt i sortimentet finder vi RU7475-serien, som er en af Samsungs mere avancerede budgetmodeller. Den fås i størrelser fra 43 til 65 tommer med et tilsyneladende gunstigt forhold mellem pris og udstyr. Samsung-skærmen har en stilig æstetik, som er let at holde af. Den V-formede fod leder tankerne hen på producentens QLED-modeller. Det skal dog siges, at den gør det lidt sværere at få plads til en soundbar direkte under skærmen. RU7475 har til gengæld en smart løsning til at skjule strøm- og signalkabler, idet de kan ledes…...
  TCL 65EP685
  Pris-killer fra TCL
  Kinesiske TCL er i løbet af kort tid gået fra at være et relativt ukendt TV-mærke til at blive en stor global leverandør på linje med LG og Samsung. Deres nye 65EP685 tilbyder 4K-opløsning, Android smart-TV med Google Assistant samt attraktive funktioner som Dolby Vision HDR – alt sammen til langt under 10.000 kroner. TCL er det billigste TV i testen, men det ikke noget, der afsløres af udseendet. Designet er slankt med en tynd ramme under skærmen og en buet fod, der giver et moderne udtryk. Det er bare lidt tykkere nederst på bagsiden for at give plads til…...
  Sony KD-65XG8096
  Godt til det meste
  Sony har lang tradition for at levere gode LCD-TV’er til fornuftige priser. Den japanske producent tilbyder mange forskellige modelserier, hvoraf vores udvalgte testobjekt XG8096 sandsynligvis udgør det bedste kompromis mellem pris og ydelse. Det fås også i en række forskellige størrelser, fra 43 og helt op til 75 tommer! Designmæssigt er Sony XG8096 en stram og retlinet sag. Fødderne er af plast og sættes på uden skruer. Det medfører, at skærmen får en lidt tilbagelænet position, der næsten kan virke ustabil. Selve kabinettet virker lidt spinkelt og billigt. Ikke nogen katastrofe, men det ligner noget, vi forbinder med endnu billigere…...
  Har du noget at tilføje?
  Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

  Læs også

  Panasonic TX-65GX800E

  Panasonic TX-65GX800E

  Panasonic GX800 imponerer med spektakulær billedkvalitet til en pris, der faktisk er til at betale.

  Tilføj som favorit
  Samsung: Vælg et 75 tommers TV, eller du vil fortryde det!

  Samsung: Vælg et 75 tommers TV, eller du vil fortryde det!

  Samsung slår et slag for de virkelig store TV-skærme i deres nye reklamevideo.Tilføj som favorit
  Sony KD-65AG9

  Sony KD-65AG9

  Sonys bedste OLED-TV imponerer med saftigt billede og fyldig lyd, men rammer lidt ved siden af på HDR-oplevelsen.

  Tilføj som favorit
  LG OLED65E9

  LG OLED65E9

  Knivskarpt billede, slankt design og fed lyd: LG sætter trumf på med E9, deres måske bedste OLED-TV til dato.

  Tilføj som favorit
  Panasonic går i Netflix-mode

  Panasonic går i Netflix-mode

  Panasonics kommende OLED-skærme vil understøtte Netflix Calibrated Mode.Tilføj som favorit
  Sony KD-85ZG9

  Sony KD-85ZG9

  Sonys første 8K-TV er simpelthen for vildt.

  Tilføj som favorit
  Samsung QE75Q950R QLED 8K

  Samsung QE75Q950R QLED 8K

  Med Samsungs opdaterede 8K-TV Q950R er du garanteret ultraskarpe billedoplevelser. Men det koster.

  Tilføj som favorit
  LG OLED65C9

  LG OLED65C9

  LG’s nye OLED65C9 er spækket med fede funktioner, flot design og spektakulær billedkvalitet – til en lavere pris end mange af konkurrenterne.

  Tilføj som favorit
  annonce
  Luk menu