annonce
annonce
Sommertilbud: Få fuld digital adgang til Lyd & Billede i 4 uger for 0 kr Prøv i 4 uger
annonce
annonce
(Foto: Producent)
annonce

Philips’ 2019 tv-modeller understøtter Dolby Vision

Philips går efter skarpere billede, federe lyd og bredere formatunderstøttelse på deres kommende 2019-modeller.

Philips kan se tilbage på et vellykket tv-år 2018 med bl.a. OLED-modellerne OLED803 og det nyligt testede OLED903 som nogle af højdepunkterne. Men udviklingen står aldrig stille: Under en presse-event i Amsterdam tirsdag afslørede de nogle af deres kommende tv-modeller for 2019.

Philips fortsætter samarbejdet med Bowers & Wilkins på lydsiden om udvalgte modeller. Nyt i år er, at der også kommer en billigere LCD-model med B&W-lyd!

Philips satser fortsat på Android-operativsystemet, nu i 9.0 “Pie”-version med indbygget Google Assistant. Desuden følger Philips Panasonics eksempel og lancerer endelig understøttelse af både Dolby Vision HDR-formatet OG lydformatet Dolby Atmos på enkelte modeller.

Her er et udvalg af de mest spændende modelserier for 2019:

Philips OLED804 og OLED854

Philips OLED804. (Foto: Philips)

OLED-skærmen OLED804 er en naturlig efterfølger til den nuværende OLED803-model. Det bliver med “minimalistisk europæisk design”, en ny og kraftigere tredjegenerations version af Philips’ kraftige P5 billedprocessor og forbedret billedbehandling gennem kontrastfunktionen Perfect Natural Reality. Android 9.0 Pie med Google Assistant står for smart-funktionerne.

Entusiasterne vil sætte pris på, at Philips er kommet til fornuft, når det gælder formatunderstøttelse. OLED804 vil nemlig understøtte Dolby Vision ud over HDR10+ og HLG, hvilket betyder, at man kan nyde et stort udvalg af HDR-indhold i den bedste tilgængelige kvalitet.

Philips OLED854 (Foto: Philips)

OLED804 kommer i 55 tommer (55OLED804) og 65 tommer (65OLED804). Det får selskab af OLED854, som teknisk set er magen til; den eneste forskel er en anderledes, drejelig fod.

Der er foreløbig intet nyt om nogen 2019 OLED-model med B&W-lyd – her er det stadig 2018-modellen OLED903, der gælder.

Philips 8804

 

Philips 8804. (Foto: Philips)

Det nye 8804 kan derimod prale af lyd fra Bowers & Wilkins. Der er tale om et superslankt LCD-tv med indbygget soundbar, som skulle være mere eller mindre identisk med højttalerløsningen fra OLED903. Det borger i så fald for heftig lyd! Philips 8804 understøtter desuden både Dolby Vision og Dolby Atmos surround-sound. Kommer i 55 og 65 tommers format.

Philips 9104

Philips 9104. (Foto: Philips)

Philips 9104 bliver en slank LCD-model med ekstra vægt på gennemført design. Danske Georg Jensen har stået for formgivningen, der består af en slank sort ramme med blankpolerede fødder og generelt lækker æstetik. Philips 9104 kommer kun i 55 tommers størrelse. Det må klare sig uden Dolby-repertoiret, men bliver stadig et veludstyret 4K UHD-tv med tresidet Ambilight og Google Assistant.

Philips 7504 – Performance-serien

 

Philips 7504. (Foto: Philips)

For dem, der vil have høj ydelse uden at lægge alt for mange penge, kan Philips 7504 være interessant. Det er udstyret med smarte funktioner som Dolby Vision og Atmos, P5 billedprocessor og tresidet Ambilight til en foreløbig ukendt, men angiveligt fornuftig pris. Det har en indbygget 25 watt, 2.1 kanals “speaker base” og kommer desuden opdateret med Android TV 9.0 Pie.

Pris og lanceringsdato for de nye Philips-modeller er foreløbig ikke bekræftet.

Kilde: Philips pressemeddelelse

Læs også

Køb ikke nyt TV før du har læst dette

Køb ikke nyt TV før du har læst dette

8 tips: Har du planer om at købe nyt TV i år? Her er alt, hvad du har brug for at vide!Tilføj som favorit
Nu tjener Power penge

Nu tjener Power penge

For første gang i kædens historie har Power overskud i regnskabet.Tilføj som favorit
77" trylleri fra B&O

77″ trylleri fra B&O

Kan man skjule et tv på næsten to meter i diagonalmål? Bang & Olufsen gør et overbevisende forsøg på det.Tilføj som favorit
Philips OLED934: Ny topmodel afsløret

Philips OLED934: Ny topmodel afsløret

Her er de første billeder af den nye topmodel fra Philips, OLED934!Tilføj som favorit
Alt om Samsungs 2019 QLED-TV’er

Alt om Samsungs 2019 QLED-TV’er

Samsungs kommende 2019-modeller får et markant løft i billedkvalitet, og denne gang gælder det ikke kun for topmodellerne.Tilføj som favorit
Samsung QE65Q900R

Samsung QE65Q900R

Er Samsungs mindste og billigste 8K-skærm bedre end et almindeligt godt 4K-TV? Vi tester!

Tilføj som favorit
Panasonics 2019-TV-modeller får Dolby Vision og HDR10+

Panasonics 2019-TV-modeller får Dolby Vision og HDR10+

Det er kun den allerbilligste TV-model, der må stå uden for det gode selskab, når Panasonic ruller forbedrede HDR-formater ud. Og Dolby Atmos.Tilføj som favorit
Seks 4K-TV’er i budgetklassen

Seks 4K-TV’er i budgetklassen

På udkig efter et billigt ekstra-TV? Nu hvor butikkernes lagre skal tømmes for sidste års modeller, kan du gøre et decideret kup!

Tilføj som favorit
Luk menu

LYD & BILLEDE
LÆSERUNDERSØGELSE
SVAR & VIND

KYGO HOVEDTELEFONER

Vi vil hele tiden forbedre os – og nu vil vi gerne vide, hvad DU mener om os!
DELTAG HER
close-link